Gevulde varkensfiletrollade met spinazie en ei

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snij de in de lengte doormidden zodat er een grote lat vlees ontstaat.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Roer de geperste knoflook en de door de azijn en giet dit mengsel over de lap vlees.
    Dek de schaal af en laat het vlees 5 uur marineren.
    Maak de worteltjes schoon en kook ze in wat water beetgaar.
    Maak de schoon en snij deze in halve ringen
    Maak de schoon en hak deze fijn.
    Kook de in kokend water en kook ze in 10 minuten hard.
    Laat de schrikken onder koud water en pel ze.
    Was de en verwijder de grove stelen.
  2. En laat deze goed uitlekken.
    Verwarm de oven voor op 200 °C.
    Droog het vlees en leg de spinaziebladeren erop.
    Daar over leg je de in de lengte naast elkaar.
    Snij de in plakjes en schik ze ertussen.
    Verdeel de uien ringen en over het vlees.
    Maak het geheel op smaak met en .
    Rol de lap vlees op en bind hem vast met keukentouw en leg hem in een stoofpan met deksel.
    Ver warm de bouillon en voeg deze toe in de pan.
    Laat de rollade afgedekt in de voorverwarmde oven 1 uur stoven.
    Giet er eventueel nog wat heet water bij als de bouillon te veel in kookt.
    Haal de rollade uit de pan en laat hem 10 minuten op een warme plaats rusten.
    Verwijder het touw en snijd het vlees in plakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie en runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • runderbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
439 kcal
21%1756 kcal
Vetten
14 g.
21%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde varkensfiletrollade met spinazie en ei