Gevulde varkensfiletrollade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Maak met een lang scherp mes een gat (ca. 3 cm doorsnede) in het midden van het vlees (in de lengte).
  2. Schil de en snijd ze in 4 stukken.
  3. Verwijder de klokhuizen en snijd de appelpartjes dan in stukjes.
  4. Stop de en de afwisselend in het vlees.
  5. Leg de overgebleven vruchten opzij.
  6. Bestrooi het vlees met en .
  7. Verhit de in de braadpan, bak het vlees hierin rondom ca. 10 minuten krachtig aan.
  8. Ca 5 minuten meebakken.
  9. Pel de , snijd ze in grove stukken en laat ze ca. 5 minuten meebakken.
  10. Voeg 500 mililiter water, het en het eekhoorntjesbrood toe.
  11. Breng het geheel aan de kook en laat afgedekt ca. 1 uur smoren.
  12. Neem het vlees uit de pan en leg het op het bakblik.
  13. Verdeel de resterende vruchten eromheen.
  14. Laat ca. 15 minuten braden in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  15. Giet het braadfond door een zeef in een pan.
  16. Giet de erbij.
  17. Breng alles aan de kook en laat op hoog vuur ca 5 minuten inkoken.
  18. Voeg de toe en breng nogmaals kort aan de kook.
  19. Breng de saus op smaak met en Snijd het vlees in plakken.
25
25
25

Variaties op Gevulde varkensfiletrollade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde varkensfiletrollade
VariatieAantalGang
Gevulde varkensfiletrollade met gehakt en wortel1Vlees
Gevulde varkensfiletrollade met spinazie en ei1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • boter en bouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
60 kcal
3%360 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde varkensfiletrollade