Gevulde varkenshaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Kophaasjes rondom licht bruin bakken in ca. 7 min.
  2. dan meteen uit de pan halen en op keukenpapier laten uitlekken.
  3. , , uitgeperste knoflook en de creme fraiche door elkaar mixen en naar smaak en toevoegen.
  4. Oven voorverwarmen op 220 graden C.
  5. Haasjes over de lengte half insnijden en vullen met het roomkaasmengsel.
  6. Per haasje twee plakjes er omheen wikkelen en vast maken met cocktailprikkers.
  7. De gevulde haasjes in een ovenschaal leggen.
  8. De schaal met haasjes gedurende 15 min.
  9. in de oven doen.
  10. Na ca. 7 min.
  11. vocht afgieten en de haasjes omdraaien.
  12. Heerlijk voor het kerstdiner!
25
25
25

Variaties op Gevulde varkenshaas

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde varkenshaas
VariatieAantalGang
Gevulde varkenshaasjes3Vlees
Gegrilde gevulde varkenshaas1Vlees
Gevulde varkenshaas met prei uit de oven1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Gevulde varkenshaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Heel erg bedankt voor dit heerlijke recept! Morgen gaan we onze ouders er mee verrassen, lijkt ons erg leuk! Bedankt! :)
Marit en Elly 24 december 2015
Heerlijk recept allen doe ik er wat meer spek om! Bedankt
Rob 11 november 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
141 kcal
7%564 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde varkenshaas