Gevulde varkenshaas met brie
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van mariscavisser
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden celsius.
Snijd de varkenshaas in zodat er ruimte voor de vulling ontstaat. - Bestrooi het vlees van binnen met en .
- Vul het vlees met en ananasjam.
- Vouw de dicht, zodat de vulling bijna niet zichtbaar is.
Neem een stuk plastic huishoudfolie dat iets groter is dan het varkenshaasje. - Leg 8 plakjes in gelijke stukken over de plastic folie in een V-vormig raamwerk.
Leg een varkenshaasje op het en rol met behulp van het plastic folie het om het varkenshaasje en verwijder het plastic folie. - Vouw op deze wijze ook om het andere varkenshaasje heen.
Verhit in een koekenpan en bak de 5 minuten rondom bruin.
Leg de op de bakplaat en sprenkel , en over de .
Bak de in 20 minuten rose in de oven.
Snijd de in plakjes en verdeel het over 4 borden.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkenshaas in bladerdeeg met kastanje champignons430m
-
Recept
Gegrilde varkenshaas met knoflook en rozemarijn450m
-
Recept
Varkenshaas Mediterrano met romige pasta425m
-
Recept
Gevulde varkenshaas met prei uit de oven445m
-
Recept
Gegrilde gevulde varkenshaas450m
-
Recept
Gevulde varkenshaas met sinaasappelsaus41u20m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roombrie en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 152 kcal | 7% | 608 kcal |
Vetten | 19 g. | 27% | 76 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |