Gevulde Varkenshaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Bak in 1 eetlepel olie het sjalotje en de knoflook, dan de mee bakken totdat al het vocht is verdampt.
  2. Roer er dan de creme fraiche door en breng het op smaak met zout en peper en laat het afkoelen.
  3. Snijd de dunne uiteinden van de haasjes en snijd de dikke stukken met een scherp mes horizontaal in.
  4. Doe de afgesneden stukjes vlees in de keukenmachine en voeg er de afgekoelde aan toe.
  5. Maal dit tot een dikke massa, bestrooi de haasjes van binnen met zout en peper en vul ze met de massa.
  6. Bind of steek ze dicht.
  7. Bak ze in een mengsel van en olie om en om bruin, laat ze op half hoog vuurin ± 20 min.
  8. gaar worden.
  9. Neem het vlees uit de pan, kook het aanbaksel los met de witte en laat het iets inkoken.
  10. Roer vlak voor het opdienen nog wat creme fraiche er door.
25
25
25

Variaties op Gevulde Varkenshaas

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde Varkenshaas
VariatieAantalGang
Gevulde varkenshaasjes3Vlees
Gevulde varkenshaas met prei uit de oven1Vlees
Gevulde varkenshaas met brie1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • kruiden en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
262 kcal
13%1048 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde Varkenshaas