Gevulden koek
- Herkomst Nederland
- Categorie Koekjes
- Bereiden
- Kookboek van hoenderdaal
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- Van meel, 1 , en suiker een stevig deeg zetten.
- In de koelkast 1 uur op laten stijven.
- Oven 200 graden C.
- voorverwarmen aanmaken met 1 dooier klontje en moet wel spuitbaar zijn ().
- Na opstijven van het deeg uitrollen 3 mm en met een steker (dia ca. 8 cm) uitsteken.
- Op de bakplaat leggen.
- Met een kwastje een beetje nat maken en een plat bolletje spijs in het midden spuiten.
- Een plakje deeg er over heen leggen en iets aan drukken.
- Bestrijk de gevulden koek met eidooier.
- Garneren met een amandel.
- Na vijf minuten nog een keer bestrijken.
- In het midden van de oven goudbruin afbakken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde koek430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei en eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- amandelspijs en amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 404 kcal | 20% | 4848 kcal |
Vetten | 25 g. | 35% | 300 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 51 g. | 19% | 612 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |