Gewokte groenten
- Herkomst Nederland
- Categorie Roerbakgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Pel en snipper de sjalotjes.
- Snijd de in reepjes.
- Pel de knoflook.
- Snijd de in blokjes.
- Verhit 2 eetlepels in de wok en fruit de sjalotjes zacht en glazig.
- Schep de sjalotjes uit de pan op een bord.
- Voeg 2 eetlepels toe aan het bakvet en roerbak de blokjes vlees met wat bijna gaar.
- Voeg de en bouillon toe en pers de knoflook erboven uit.
- Breng het geheel aana de kook en laat de in 7 minuten gaar koken.
- Voeg de gefruitte ui en taugé toe.
- Verwarm het geheel goed door en verdeel het over 4 borden.
Ook lekker om te maken
Variaties op Gewokte groenten
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gewokte groenten met tofu | 1 | Vegetarisch |
Gewokte groenten met sinaasappel-gember saus | 1 | Groentegerechten |
Gewokte groenten met kaas | 1 | Groentegerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 123 kcal | 6% | 492 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |