Gezonde maar lekkere lunch (kinderen 3 - 5 jaar)
- Herkomst Nederland
- Categorie Snacks voor de kleintjes
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd het brood in plakken en haal de korst er af.
Leg alles op een snijplank en besmeer alle boterhammen met boter.
Maak de kroppen schoon en ze goed uit.
Leg op alle boterhammen een blaadje .
Snijd de tomaatjes in vieren.
Leg eerst een plakje kaas op de boterhammen, dan de in vieren gesneden
tomaatjes.
Leg de boterhammen op elkaar, snijdt ze in handzame vierkanten.
Leg ze op mooie bordjes, geef er de bananenschuimpjes en de en bij.
Neem een mooi yoghurtglas, of een elk ander glas, vul dat met
vla, , bramen sap en garneer met .
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- wit brood en bruin brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in wit brood en bruin brood
- ananas past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in wit brood, bruin brood, margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wit brood en bruin brood
- wit brood, bruin brood, jonge kaas, yoghurt, margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas en yoghurt
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in wit brood en bruin brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jonge kaas en yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in wit brood, bruin brood, margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 293 kcal | 14% | 2344 kcal |
Vetten | 14 g. | 21% | 112 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |