Gezonde pizza
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jolandalips
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Hapjespan
- Wok
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Doe alle groenten in een keukenmachine of snijd het fijn.
Doe dit daarna in een wok of hapjespan met een beetje olijfolie en bak het gaar. - Voeg de pizzakruiden naar smaak toe.
Snijd het door de helft (bovenkant en onderkant). - Je hebt nu dus 2 grote schijven.
Doe het groentemengsel in een zeef en laat het uitlekken.
Smeer dit uitgelekte groentemengsel op de Turks broodschijven en beleg naar wens met , of andere ingrediënten.
Plaats in de oven en eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
Variaties op Gezonde pizza
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Zelfgemaakte en gezonde pizza | 1 | Pastagerechten |
Gezonde Pizza | 1 | Hoofdgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- turks brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in turks brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in turks brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in turks brood
- turks brood en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in turks brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in turks brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in salami
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 280 kcal | 14% | 1120 kcal |
Vetten | 9 g. | 12% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 6% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |