Glaasje met vitello tonnato
- Herkomst Nederland
- Categorie Amuses
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Wrijf het kalfsvlees in met en zout.
Bak het vlees in de rondom bruin en gaar het rosé, tot een kerntemperatuur van 60 graden.
Laat het vlees iets afkoelen en snijd het in dunne plakjes.
Meng de , en en mix dit met een staafmixer tot een gladde saus. - Breng op smaak met zout en peper.
Rijg een kwart tomaatje en wat kalfsfricandeau aan een spiesje.
Vul een glaasje met wat tonijnmayonaise en zet het spiesje erin.
Besprenkel met wat citroensap
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- boter en mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 29 kcal | 1% | 464 kcal |
Vetten | 2 g. | 2% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |