Glutenvrije pasteigebakjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van janbig
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Gebruik 2 metalen ringen met een diameter van 9 en 7 centimeter (te koop in een huishoudwinkel).
Klop het met wat .
Neem enkele vellen zelfgemaakt uit de diepvries of uit de reformwinkel.
Leg als eerste de grote ring op het deeg en stanst die uit, dit de z. - g.
- basis van het bakje.
Vervolgens pakt u een ander vel en zet eerst de grote ring en daarna de kleinere ring in het midden en stanst beide uit. - Nu heeft u een dunne ring die op de basis van het eerste gestanste vel komt.
- De binnenste ring kunt u gebruiken voor het kapje op het pasteitje.
Vervolgens gebruikt u beide ringen om nog twee of drie dunne ringen te maken. - Die legt u wederom op de basis.
- De kleinere ronde ringen kunt u weer samenvoegen en gebruiken om de benodigde ringen te maken.
Vergeet niet om alle delen die op elkaar gezet worden in te smeren met .
Nadat u alles tot een bakje opgebouwd hebt legt u het best op bakpapier in de oven en bakt ze op 200 graden tot ze mooi bruin zijn.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 98 kcal | 4% | 392 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |