Fruit de gesneden samen met het spek en de , voeg de en de knoflook toe en bak deze nog even mee, haal de pan van het vuur en roer de en de gnocchi erdoor, verdeel de massa over 4 ovenschaaltjes.
Giet in ieder schaaltje 125 gram /.
Maak vervolgens een roux van de en de bloem(2 eetlepels) en voeg al roerend de melk(500 gram), zout(1 stuk) en peper(1 stuk) naar smaak toe, en dek met de saus de gnocchi in de schaaltjes af, snij de tomaten(2) in ringen en verdeel deze over de schaaltjes, strooi hierover de mozzarella(250 gram), en bak het gerecht af gedurende 30 tot 40 minuten in een oven van 200 graden mooi goudbruin.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
boter, pesto, mozzarella, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, melk
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter, mozzarella, boter, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.