Goudbruine zalm met dille
- Herkomst Italie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Schub de licht en bak ze met de huid aan de onderkant in een scheutje olie gedurende 8 minuten.
- Maak de schoon door alle buitenste vezelige bladeren, de bladpunten en eventueel hooi te verwijderen.
- Snijd de artisjokharten doormidden.
- Bak ze 10 minuten in een koekenpan in een scheutje olie en een snufje zout.
- Maak de schoon, snijd ze doormidden en bak ze op een laag vuurtje in ongeveer 10 minuten gaar.
- Voeg een beetje zout en een beetje toe.
- Breng de aan de kook en laat hem voor de helft inkoken, voeg vervolgens de , de , peper en tenslotte wat zout toe.
- Garneer voor het serveren met enkele takjes .
- Serveer dit gerecht met de , de en de roomsaus.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Zalm in kaassaus met bosuitjes uit de oven425m
-
Recept
Gegratineerde aardappelen met zalm en dille430m
-
Recept
Kabeljauwfiletpotje met witte wijn, mosterd en dille430m
-
Recept
Kabeljauwpotje met witte wijn,mosterd en dille430m
-
Recept
Koolvis in dille-roomsaus425m
-
Recept
Makreelsalade met wortel en dille41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 211 kcal | 10% | 844 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |