Goudse kaastaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Kaastaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van simoned
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
- In kom deeg maken met broodjesmix, 1½ deciliter water en 1½ eetlepel boter volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Op warme plaats afgedekt ca. 30 minuten laten rijzen.
- pellen en snipperen.
- Spek in reepjes snijden.
- In koekepan 1 eetlepel boter verhitten.
- Spek ca. 3 minuten uitbakken.
- Ui ca. 3 minuten meebakken.
- Springvorm (doorsnede 24 cm) invetten.
- Deeg in vorm drukken met opstaande rand van ca. 4 cm.
- Spek-uimengsel over taartbodem verdelen.
- Bestrooien met en .
- Van kaas korstjes afsnijden en erop leggen.
- Bereiding:
- Oven voorverwarmen op 220°C.
- In midden van oven kaastaart in ca. 20 minuten goudbruin en gaar bakken.
- Rand van vorm verwijderen.
- Direct opdienen.
- Lekker met ijsbergsla.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine en jong kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jong kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- jong kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in ontbijtspek
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 81 kcal | 4% | 324 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |