Goudse varkensfricandeau

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. met en aanbraden.
  2. schillen en klokhuis verwijderen, naast het vlees leggen en gat helemaal vullen met .
  3. schillen en in dikke plakken snijden, naast het vlees leggen en erop doen.
  4. Witte erbij en ongeveer 45 minuten laten sudderen.
  5. Vlees uit de pan halen en insnijden.
  6. In de insnijdingen doen, terug in de pan leggen en de laten smelten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Goudse varkensfricandeau heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Nou dit was een heerlijk gerecht, makkelijk als je eters krijgt.
30 september 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
351 kcal
17%1404 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Goudse varkensfricandeau