Goulash
- Herkomst Joegoslavie
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Goulash recepten
- Bereiden
- Kookboek van balkania
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Schil de en snijd ze in kleine stukjes.
- Bak deze in de goudbruin.
- Ondertussen snijd je het vlees in kleine stukjes en voeg je dit ook aan het uienmengsel toe.
- Roeren en dan nog even laten bakken.
- Voeg de kruiden toe en en ook het water tot alles bedekt is en er 1 cm water boven het mengsel is.
- Breng dit aan de kook en doe de deksel op de pan.
- Dit laten sudderen voor twee tot drie uur.
- Af en toe omroeren.
- Als het mengsel gaar is 2 eetlepels met water vermengen tot een papje en toevoegen.
- Nog even garen en eventueel op smaak brengen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Goulash van paprika, courgette en champignons42u30m
-
Recept
Goulash44u30m
-
Recept
Hongaarse goulash41u30m
-
Recept
Hongaarse goulash43u
-
Recept
Hongaarse Goulash (2)43u30m
-
Recept
Goulash uit Tsjechië42u
Variaties op Goulash
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Goulash | 23 | Vlees |
Hongaarse goulash | 9 | Stoofschotels |
Goulashsoep | 8 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 286 kcal | 14% | 1144 kcal |
Vetten | 17 g. | 24% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |