Goulash

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Gebruik voor het maken een grote juspan.
    Doe de olie in de pan en verhit deze.
    Snijd ondertussen het vlees in dobbelstenen van ongeveer een centimeter en bak het vlees in de olie (direct na het snijden in de hete olie doen).
  2. Bak het vlees alleen maar aan.
    Snijd de in stukjes en voeg deze toe aan het vlees.
    Pel de tenen , snijd deze in dunne plakjes direkt in de ban en smoor deze mee.
    Snijd vervolgens de in grove stukken en smoor deze meem met het mengsel.
    Voeg vervolgens de eetlepel kruidenboullionpoeder en de gezeefde toe.
    Roer de massa goed door elkaar en voeg vervolgens de poeder toe.
    Roer alles goed door elkaar en laat het op zeer laag vuur net zolang sudderen tot vlees en groenten gaar zijn met de deksel op de pan.
  3. Laat nadat alles gaar is de pan nog ongeveer een uur sudderen zonder deksel (om het over tollige vocht te laten verdampen).
    Eet de goulash met rijst of aardappelpuree en doperwtjes.
    Tip :
  4. U kunt voor het vlees halfom en gehakt gebruiken.
  5. Gehakt op het laatst toevoegen in kleine balletjes.
    (Zoals u balletjes in de soep maakt).
25
25
25

Variaties op Goulash

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Goulash
VariatieAantalGang
Goulash23Vlees
Hongaarse goulash9Stoofschotels
Goulashsoep8Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (11)

Goulash heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 11 recensies
RESET

Heerlijk recept, Hans, heb er nog wat chillipoeder en cayenne peper aan toegevoegd voor de bite, super.
Leo 19 maart 2017
1 kg rundvlees, 2 rode paprika's, 3 uien, 1 eetlepel knoflook poeder, 1 kg tomaten, 4 eetlepelolijfolie, 1 eetlepel bouillon, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 eetlepel zout, 200 g stukje winterwortel, 1 ee... Lees reactie
Satnam Singh 7 januari 2015
Heerlijk recept
Saskia 27 februari 2014
Niet uitstellen. Heb het ook gemaakt met 750 gram bahmi vlees. Kort aanbakken in gedeeltes in koekepan. Even schroeien. Tomaten uit 2 blikjes uitgelekt en met de staafmixer. Volle braadpan. Bedankt Ha... Lees reactie
Jos 8 augustus 2013
Heerlijk recept we hebben ervan gesmuld. Zal ik zeer zeker vaker maken, zalig!
Sonja 13 juni 2013
Ik mis de kummel. En, ook prima te serveren met farfalle.
Bouke 10 mei 2013
Ik mis de kummel. En, ook prima te serveren met farfalle.
Bouke 10 mei 2013
Snel een keer maken. Nu al zin in mmmm
Angelique Derks 4 mei 2013
Ben nu an het koken, zal straks zeggen of het lekker was!
Rita 19 februari 2013
Heerlijk recept ! Ik heb er nog een courgette in blokjes aan toegevoegd.
Janneke 15 november 2012
Prima recept, smaakt authentiek. Gebruik runderbraadlappen en rode puntparika voor beste resultaat. Serveren met vers donkerbruin brood is ook lekker.
1 augustus 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
39 kcal
1%156 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Goulash