Goulash van paprika, courgette en champignons

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snij het vlees in dobbelsteentjes, bestrooi met , zout en vers gemalen zwarte peper.
  2. Zet afgedekt weg in de koelkast en laat een paar uur staan.
    Laat, voor je begint, het vlees een uurtje op kamertemperatuur komen.

    Braad het rundvlees aan in een paar eetlepels olijfolie.
  3. Voeg daarna de spekjes toe en de , en .
  4. Laat even bakken.
  5. Als er veel vleesvocht vrijkomt, giet dat dan af en gooi het er in de volgende stap weer bij.

    Schep de rest van het erdoor, samen met het gerookte .
  6. Giet de bouillon en eventueel het resterende vleesvocht erbij en roer de erdoor.
  7. Maal de chilipeper fijn en doe deze er ook door.
  8. Deksel op de pan en laten sudderen gedurende 2,5 à 3 uur.
  9. Controleer regelmatig of het niet droog kookt en doe er desnoods steeds wat water bij.
    Zorgen dat je uiteindelijk een niet al te dikke saus overhoudt.
  10. Desnoods kan je het binden met wat bloem.

    Snij de 's en grof en de zonder steeltjes in kwarten.
  11. Doe de en er de laatste twintig minuten bij en de de laatste tien minuten.

    Roer net voor het opdienen de in ringetjes gesneden erdoor en bestrooi het gerecht met gehakte peterselie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
522 kcal
26%2088 kcal
Vetten
22 g.
31%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Goulash van paprika, courgette en champignons