Goulashsoep
- Herkomst Hongarije
- Categorie Soepen
- Goulashsoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van louca
- 1 reviews
Bereidingswijze
- Snijd het vlees in kleine blokjes.
- Snijd de klein.
- Verhit de boter in een grote soepketel en fruit de uitjes glazig.
- Snijd de knoflook heel klein en laat kort mee bakken.
- Voeg het vlees toe en bak het rondom bruin.
- Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 x 1 cm.
- Voeg het toe, de bouillonblokjes, de kruiden en de aardappelblokjes.
- Breng het geheel aan de kook.
- Roer regelmatig door.
- Zet het vuur laag en laat de soep pruttelen totdat het vlees halfgaar is.
Maak ondertussen de ’s schoon, verwijder de zaadjes en zaadlijsten. - Snijd ze in kleine blokjes.
- Snijd de klein.
- Voeg de en toe en laat de soep verder koken totdat en vlees geheel gaar is.
- Neem ze van het vuur en laat ze afkoelen.
- Plaats de afgekoelde soep in de koelkast en eet ze pas de dag erna.
- De smaak is dan intenser.
- Breng de soep op smaak met eventueel wat zout en/of cayennepeper.
De soep hoort voldoende gebonden te zijn door o.a. - de aardappelen.
- Laat je niet verleiden om deze soep verder te binden met aardappelmeel, maïzena, bloem of whatever:
- dat zwakt de mooie volle smaak iets af!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Goulashsoep à la Vera42u45m
-
Recept
Goulashsoep42u20m
-
Recept
Goulashsoep41u30m
-
Recept
Goulashsoep44u
Variaties op Goulashsoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Goulashsoep | 7 | Soepen |
Oostenrijkse Goulashsoep | 2 | Maaltijdsoepen |
Romige goulashsoep | 1 | Maaltijdsoepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Goulashsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 294 kcal | 14% | 1764 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 42 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 96 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |