Goulashsoep
- Herkomst Hongarije
- Categorie Soepen
- Goulashsoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van karing
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
- Hapjespan
- Pan
Bereidingswijze
- Verhit in een hapjespan en fruit de ui.
- Doe de drie theelepels bij en de geperste knoflook.
- Bak daarna de en de en roer dit erdoor.
- Doe dit mengsel in een soeppan.
- Maak met de groentebouillonblokjes met minder water (ongeveer 6 deciliter) dan op de gebruiksaanwijzing staat groentebouillon.
- Doe dit erbij.
- Voeg anderhalve eetlepel toe en een halve eetlepel .
- Laat dit 15 minuten koken.
- Snijd intussen de , het pepertje, de en in blokjes. (Eventueel andere groente die u over hebt ook).
- Doe de groente, het blikje in blokjes en de puree en nog een halve liter water in de pan en laat de soep nog een uur koken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Goulashsoep44u
-
Recept
Goulashsoep à la Vera42u45m
-
Recept
Goulashsoep42u30m
-
Recept
Goulashsoep42u20m
Variaties op Goulashsoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Goulashsoep | 7 | Soepen |
Oostenrijkse Goulashsoep | 2 | Maaltijdsoepen |
Romige goulashsoep | 1 | Maaltijdsoepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1289 kcal | 64% | 5156 kcal |
Vetten | 20 g. | 29% | 80 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 32 g. | 12% | 128 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |