Goulashsoep
- Herkomst Hongarije
- Categorie Soepen
- Goulashsoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van mverhage
- 1 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de in reepjes.
- Verhit de in een grote pan, voeg de , de ui en het knoflook toe en bak tot de ui zacht en de knapperig is.
- Voeg de paprika, het en het vlees toe.
- Bak alles al roerend 2-3 minuten.
- Voeg de , de en het bouillon toe.
- Laat alles 1 tot 1,5 uur sudderen tot het vlees gaar is.
- Voeg de toe en kook de soep nog eens 20 minuten, totdat de gaar zijn.
- Eventueel op smaak brengen met peper en .
- Laat het 24 uur afkoelen.
- Schep het vet weg, warm de soep op en serveer hem.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Goulashsoep42u30m
-
Recept
Goulashsoep44u
-
Recept
Goulashsoep à la Vera42u45m
Variaties op Goulashsoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Goulashsoep | 7 | Soepen |
Oostenrijkse Goulashsoep | 2 | Maaltijdsoepen |
Goulashsoep van Kees | 1 | Maaltijdsoepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
- boter en runderbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bacon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Goulashsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 85 kcal | 4% | 340 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |