Goulashsoep
- Herkomst Joegoslavie
- Categorie Soepen
- Goulashsoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van janetta
- 19 reviews
Keukenspullen
- Snelkookpan
- Pan
Bereidingswijze
- uitbakken, zonder dat het bruin wordt, uit de pan halen en hierin de vleesbrokken mooi bruin bakken.
Dan de kleingesneden meebakken en 10 min. - laten smoren.
- Dan het erbij doen en nogmaals 10 min.
- laten smoren, wel blijven roeren.
Voeg anderhalve liter en de rest van alle ingrediënten toe en laat de soep in zijn geheel 4 uur zachtjes laten trekken.
In snelkookpan is dit gerecht gaar in 35 min.
Laat de soep 1 nacht rusten, dus makkelijk daags ervoor maken.
Wat vocht van soep afpakken en hiermee de aanroeren, de rest van de soep onder af en toe roeren aan de kook laten komen, dan binden met de , even doorkoken en klaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Goulashsoep41u30m
-
Recept
Goulashsoep à la Vera42u45m
-
Recept
Goulashsoep42u20m
Variaties op Goulashsoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Goulashsoep | 7 | Soepen |
Oostenrijkse Goulashsoep | 2 | Maaltijdsoepen |
Romige goulashsoep | 1 | Maaltijdsoepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en bloem
- basterdsuiker en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en azijn
- ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (19)
Goulashsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.7 / 10 in 19 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 581 kcal | 29% | 2324 kcal |
Vetten | 29 g. | 42% | 116 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 55 g. | 21% | 220 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |