Grand dessert

Ingrediënten

+ -
print

Amandeltaartjes :

Geroosterde perziken :

Citroensorbet :

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Amandeltaartjes :
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  3. Ontdooi het en halveer de plakjes.
  4. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Vouw de randjes 1/2 cm naar binnen.
  6. Meng in een kom het met , en .
  7. Klop de lobbig en schep het door het amandelmengsel.
  8. Schep het mengsel uit over de deegbakjes en strooi de en suiker erover.
  9. Bak de amandeltaartjes in het midden van de oven in 15 minuten bruin en gaar.
  10. Laat de taartjes iets afkoelen.
  11. Geroosterde perziken :
  12. Schil de en snijd elke perzik in 6 parten.
  13. Roer de , , en door elkaar.
  14. Bestrijk de perzikpartjes met het mengsel en leg ze op de bakplaat.
  15. Verwarm de grill en rooster de perzikpartjes in 5 minuten bruin.
  16. Keer ze halverwege.
  17. Citroensorbet :
  18. Schep in 8 kleine champagneglazen een klein bolletje .
  19. Verdeel de en erover.
  20. Vul de glazen met mousserende witte .
  21. Zet de champagneglazen op een bord en plaats er een amandeltaartje en wat geroosterde naast.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • rietsuiker en frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in eierdooier
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelspijs en amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
191 kcal
9%1528 kcal
Vetten
10 g.
15%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Grand dessert