Groene groenten
- Herkomst Nederland
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Pel de en snijd ze in partjes.
- Haal de af en breek ze kleiner.
- Halveer de in de lengte en snijd hem in plakjes.
- Verhit de in een wok en fruit de 5 minuten op laag vuur.
- Voeg al roerend de toe met de en bak het op hoog vuur even mee.
- Voeg al roerend de met , en 250 mililiter water toe.
- Verkruimel het bouillontablet erboven.
- Laat de groenten in 15 minuten afgedekt al roerend op laag vuur garen.
- Kook de hard, laat ze schrikken, pel ze en snijd ze in vieren.
- Verdeel de groenten over 4 borden en garneer met de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gemengde groenten op Thaise wijze445m
-
Recept
Couscous met 7 groenten (Couscous sebha godaar)41u30m
-
Recept
Groentemix van aubergine, courgette, rode paprika en groene olijven41u10m
-
Recept
Gewokte groenten met kaas440m
-
Recept
Sajoer godok campur (groenten in kokossaus)445m
-
Recept
Romige groenten curry420m
Variaties op Groene groenten
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Zalm met groene groenten | 1 | Vis en schaaldieren |
Varkenshaas met groene groenten | 1 | Vlees |
Penne met groene groenten | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruidenbouillontablet kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillontablet
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 250 kcal | 12% | 1000 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |