Groene Ratatouille
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van beamantel
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Snij de in blokjes.
- Snijd de stengels in stukjes.
- Snipper de Pers 1 of 2 teentjes uit, afhankelijk van je eigen smaak.
- Verwarm de oven voor op 180 graden C.
- Verhit de op een matig vuur en bak hierin de courgettes gedurende een minuut of vijf.
- Doe de dan over in een ovenschaal.
- Vul eventueel de in de koekepan aan en bak hierin de , de , de en de paprika.
- Voeg alles geleidelijk aan toe, het moet blijven "sissen" in de pan.
- Blijf gedurende vijf minuten regelmatig roeren.
- Voeg ook deze groenten toe aan de in de ovenschaal.
- Bestrooi de groenten naar eigen smaak met peper, zout en .
- Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet hem in de oven voor ca. 30 minuten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ratatouille met kipfilet415m
-
Recept
Ratatouille430m
-
Recept
Ratatouille430m
-
Recept
Ratatouille met bladerdeeg uit oven430m
-
Recept
Ratatouille445m
-
Recept
Chili met ratatouille435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1054 kcal | 52% | 4216 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |