Groene ravioli met spinazie en garnalen
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van beamantel
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Magnetron
Bereidingswijze
- Ontdooi de spinazie in ca. 4 minuten op 600 Watt in de magnetron.
- Maak de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit een scheutje en bak hierin de en de helft van de knoflook gaar in ca. 3 minuten.
- Voeg de spinazie en 3 eetlepels toe en verwarm het geheel ca. 8 minuten op een laag vuur.
- Breng op smaak met en .
- Verhit in een steelpan een scheutje en bak hierin de rest van de knoflook gedurende 1 minuut.
- Voeg de toe en bak ze 1 minuut.
- Breng op smaak met en .
- Voeg 3 eetlepels toe.
- Voeg de erdoor en laat het sausje ca. 1 minuut koken.
- Schep de spinazie en de ravioli op 4 hete diepe borden.
- Verdeel hierover het garnalensausje.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ravioli met gehakt440m
-
Recept
Ricotta ravioli met rucola41u
-
Recept
Gevulde ravioli41u45m
-
Recept
Gebakken ravioli41u5m
-
Recept
Ravioli met bieslook410m
-
Recept
Ravioli met kalkoen430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2165 kcal | 108% | 4330 kcal |
Vetten | 27 g. | 38% | 54 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |