Groene saus met pijnboompitten, knoflook, basilicum en belegen kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- 2 reviews
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Rooster de in een droge koekenpan lichtbruin en laat ze in een schaaltje afkoelen.
- Pel en snipper de knoflook.
- Hak de basilicum fijn.
- Pureer de met knoflook, basilicum en .
- Voeg al roerend in een dun straaltje de toe en breng de groene saus op smaak met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde paprika met rijst en pijnboompitten450m
-
Recept
Gegratineerde venkel met geraspte belegen kaas440m
-
Recept
Gevuld stokbrood met rundergehakt, champignons en belegen kaas435m
-
Recept
Kruidenboter met tomatenpuree en geraspte belegen kaas41u10m
-
Recept
Spinazierolletjes met pijnboompitten420m
-
Recept
Sperziebonen met pijnboompitten420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (2)
Groene saus met pijnboompitten, knoflook, basilicum en belegen kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 108 kcal | 5% | 432 kcal |
Vetten | 7 g. | 11% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |