Groente lasagne
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Lasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van mich1970
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Snijd de en knoflook en bak even aan in wat olijfolie.
- Doe daarna het gehakt in de pan en rul gaar.
- Gooi alle kruiden en producten (de 3 verse even snijden) in de pan en wat zout en peper en laat langzaam sudderen met deksel half op de pan.
- Snijd de en in plakken van halve centimeter.
- En haal deze door de .
- Doe een laagje olie in een koekenpan en bak de en tot ze bruin zijn (maak de pan niet te vol, bak in meerder porties).
- Kook de .
- Zet oven aan op 180 graden C.
- Snijd de in plakjes.
- Als laatst de bechamél saus maken (staat op het pak hoe het moet).
- Als alles gaar en klaar is ovenschaal invetten en beginnen met een laag van de tomatengehaktsaus erin te doen, daarop een laagje van de gebakken en (goed verdelen).
- Dan laagje lasagne.
- Daarop laagje met plakjes ei en erover heen bechamélsaus.
- Weer laagje lasagne, vervolgens laagje tomatengehaktsaus/ en .
- Dan weer lasagnebladeren gevolgd door ei-bechamélsaus.
- Als laatst weer lasagne en tomatensaus met erover heen de , 30 minuten in de oven en 15 minuten laten afkoelen.
Ook lekker om te maken
Variaties op Groente lasagne
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Vegetarische groente lasagne | 1 | Vegetarisch |
Groente lasagne | 1 | Vegetarisch |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 604 kcal | 30% | 2416 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 41 g. | 15% | 164 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |