Groentefilosoof

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snijd de groeten in stukjes en met de boter laten smoren tot ze gaar zijn.
  2. Dat is ongeveer 15 minuutjes.
  3. Doe de gemoorde groenten in een vuurvaste ovenschotel.
  4. Doe de aardappelpuree hier bovenop.
  5. Strijk de aardappelpuree glad.
  6. Bedek de bovenkant met een dun laagje en stukjes boter.
  7. Plaatst de schotel in een voorverwarmde oven van 230 a 260 graden C.
  8. met overwegend bovenwarmte.
  9. Als er een bruin korstje zit op de schotel is het goed.
  10. Dit duurt ongeveer 15 minuten.
  11. Serveertip:
  12. lekker met krieltjes of gebakken aardappeltjes en wat vlees.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
  • boter of margarine, paneermeel, boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine, paneermeel, boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Groentefilosoof heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lekker recept om mee te variëren. Bijvoorbeeld met sperzieboontjes, 2 grote uien, een paar dikke tenen knoflook en/of rul gebakken gehakt. Ook lekker met een potje creme fraiche door de aardappelpuree... Lees reactie
Corine 6 juli 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
324 kcal
16%1296 kcal
Vetten
22 g.
31%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
46 g.
17%184 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Groentefilosoof