Groentefilosoof
- Herkomst Nederland
- Categorie Vegetarisch
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van mopsie1979
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Snijd de groeten in stukjes en met de boter laten smoren tot ze gaar zijn.
- Dat is ongeveer 15 minuutjes.
- Doe de gemoorde groenten in een vuurvaste ovenschotel.
- Doe de aardappelpuree hier bovenop.
- Strijk de aardappelpuree glad.
- Bedek de bovenkant met een dun laagje en stukjes boter.
- Plaatst de schotel in een voorverwarmde oven van 230 a 260 graden C.
- met overwegend bovenwarmte.
- Als er een bruin korstje zit op de schotel is het goed.
- Dit duurt ongeveer 15 minuten.
- Serveertip:
- lekker met krieltjes of gebakken aardappeltjes en wat vlees.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
- boter of margarine, paneermeel, boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter of margarine, paneermeel, boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Groentefilosoof heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 324 kcal | 16% | 1296 kcal |
Vetten | 22 g. | 31% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 46 g. | 17% | 184 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |