Snij de wortel en champignons(1 bakje) in plakjes.
Paprika(2)’s, ui in wat grovere stukken.
Snij ¼ prei(1 stuk) grof en ¼ heel fijn (om het straks af te maken) Snij de aardappels(2) in stukken net zo groot als paprika(2).
Snij van de verse gember 3 plakjes af van ongeveer ½ cm.
Zet 2 dl groentebouillon(4 deciliter) klaar en bindmiddel naar keuze.
Fruit knoflook, peper(1 stuk)(1 stuk) in de olie(1 stuk).
Voeg daarna pompoen(0.5) toe (die moet wat langer bakken , voeg de gember toe, daarna paprika(2), ui en prei(1 stuk)…op het laatst de champignons(1 bakje)…en bak deze ook mee.
Voeg de paprikapoeder(2 eetlepels) toe en 2 dl bouillon, lightsoyasaus en de aardappels(2).
Dit op een matig vuurtje nog 20 minuten laten pruttelen.
Bind het met bloem, maïsmeel…of ander bindmiddel.
Maak het af met wat fijngesneden prei(1 stuk) en tuinkruiden rozemarijn(1 eetlepel) en basilicum.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon en olie
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon en olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.