Groentelasagne
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vegetarisch
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Lasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van diny59
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Was de en schrap de .
- Snijdt de en de in stukjes en kook deze in 15 minuten gaar in de .
- Laat de groente uitlekken.
- Verwarm intussen de oven voor op 210 graden.
- Borstel de schoon en snijdt ze in plakken.
- Snipper de .
- Snijdt het teenje knoflook fijn.
- Meng de , wortel, , en knoflook door elkaar met de creme fraîche.
- Vet een ovenschaal in met en leg laag om laag lasagnebladen en de groentemelange in de schaal.
- Begin en eindig met de groentemelange.
- Strooi er geraspte overheen .
- Zet de schaal in de oven en bak het gerecht in 20 minuten gaar.
Ook lekker om te maken
Variaties op Groentelasagne
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gezonde groentelasagne | 1 | Pastagerechten |
Groentelasagne met en knapperig kaaskorstje | 1 | Vegetarisch |
Zuiderse groentelasagne | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
- kaas en groentebouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 112 kcal | 5% | 448 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |