Groentenpastei

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Maak de groenten schoon, was ze en snijd ze klein.
  2. Blancheer ze even in kokend water.
  3. Giet af door het vergiet of knijp het vocht eruit en laat goed uitlekken.
  4. Snijd de uitjes in ringetjes.
  5. Verhit een scheut in de pan en fruit de uitjes en de groenten aan.
  6. Klop ondertussen de in een kommetje en maak de feta fijn met een vork.
  7. Neem de pan van het vuur.
  8. Voeg de , de feta, het , de en toe en zet alles goed onder elkaar.
  9. Breng op smaak met een beetje .
  10. Extra is waarschijnlijk niet nodig omdat de feta al behoorlijk wat kan bevatten.
  11. Roer de groenten door dit papje.
  12. Bestrijk de deegvellen aan beide zijden met .
  13. Vet een ovenschotel in en bekleed hem met de helft van de deegvellen.
  14. Schep hierop de groetenvulling.
  15. Dek af met de rest van de deegvellen.
  16. Plaats de schotel in het midden van een voorverwarmde oven en bak hem bij 170° C in ca. 1 uur af.
  17. Lekker met bijvoorbeeld keftedes me saltsa domatas (gehaktballetjes in tomatensaus).
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in fetakaas, paneermeel, bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel en bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
880 kcal
44%3520 kcal
Vetten
100 g.
143%400 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
73 g.
28%292 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Groentenpastei