Groententaart met bladerdeeg
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Groententaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van kokjee
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- De oven voor verwarmen 200 graden C.
- De bladerdeeg eerst ondooien.
- De koken.
- Als het kookt nog 3 minuten laten door koken en afgieten.
- Uit laten lekken.
- Ondertussen de bodem van de springvorm invetten met wat groene .
- De rest van de bewaren voor het gehakt.
- Met ongeveer 6 de springvorm bedekken, ook de randen.
- Dan het gehakt bakken in een hapjes pan en de en de toevoegen.
- Dit mengsel in de springvorm doen.
- Bestrooien met de .
- Afdekken met de overige en dan de kaas met walnoten er boven op leggen.
- Dit 25 minuten in de oven bakken.
- Dan serveren.
- Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- plakken bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in plakken bladerdeeg en pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in plakken bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 355 kcal | 17% | 1420 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |