Groentesoep met garnalen
- Herkomst Thailand
- Categorie Warm
- Groentesoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Pan
Bereidingswijze
- Pel en snipper de .
- Wrijf de , en in een vijzel fijn.
- Giet de bouillon in een grote pan, voeg het garnalenmengsel en de toe en breng de soep aan de kook.
- Maak de groenten schoon.
- Snijd de en in blokjes, de boontjes in stukjes en de in roosjes.
- Voeg de groenten aan de bouillon toe en laat ze 5 minuten meekoken.
- Pel de 's, maar laat het staartje eraan.
- Voeg de 's aan de soep toe en laat ze meekoken tot de groenten en de 's gaar zijn.
- Neem de pan van het vuur en leg het deksel erop.
- Laat de soep 3 minuten trekken.
- Schep de soep in 4 kommen en strooi het basilicum erover.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vissaus kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in garnalen en scampi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 835 kcal | 41% | 3340 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 142 g. | 54% | 568 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |