Groentespiesjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper het .
  2. Verhit de olie in een pan.
  3. Bak het met , en zachtjes 2 minuten.
  4. Roer het en erdoor en verwarm het zachtjes 2 minuten.
  5. Laat het mengsel afkoelen en roer de erdoor.
  6. Breng de saus op smaak met .
  7. Schep de saus in een kommetje en zet het afgedekt tot gebruik in de ijskast.
  8. Schil de en wortel dun en snijd ze in dunne plakjes.
  9. Steek met uitsteekvormpjes figuurtjes uit de plakken en wortel.
  10. Maak de schoon, was ze en snijd ze in dunne plakjes.
  11. Maak de 's schoon, verwijder de zaadjes en snijd ze in ruitjes van 2 cm.
  12. Maak de schoon, was ze en snijd ze in plakjes van 1 cm.
  13. Steek aan een cocktailprikker plakjes , wortel, , paprikaruitjes en stukjes .
  14. Maak ze 40 spiesjes.
  15. Leg de spiesjes op een schaalen zet ze afgedekt tot gebruik in de ijskast.
  16. Serveer de spiesjes met de saus.
25
25
25

Variaties op Groentespiesjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Groentespiesjes
VariatieAantalGang
frisse groentespiesjes1Feestjes en verjaardags hapjes
Pittige groentespiesjes1Bijgerechten
Groentespiesjes met pindasaus voor gourmet1Gourmet

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
182 kcal
9%182 kcal
Vetten
2 g.
2%2 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%15 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Groentespiesjes