Groentewraps met kalkoenfilet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Garde
  • Bakplaat
  • Oven
  • Zeef
  • Bakpapier
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Spoel de af met koud water en knip hem met een schaar van het bed.
  2. Was de bieslook en de en schud hem droog.
  3. Hak de fijn.
  4. Meng de kwark en de in een kom en roer glad met een garde.
  5. Breng op smaak met en .
    Knip de bieslook met een schaar in dunne rolletjes boven de kwark Voeg de en de toe en meng alles goed door elkaar.
    Giet de in een zeef en laat hem goed uitlekken.
  6. Schrap de , was ze en rasp de grof.
  7. maak de sla schoon en laat hem goed uitlekken.
  8. Snijd de sla in dunne repen.
    Verdeel de tortilla's over een bakplaat en verwarm ze ca. 1 minuut in de voorverwarmde oven.
    leg de tortilla's naast elkaar en bestrijk ze met e kruidenkwark.
  9. Laat hierbij steeds 2 cm vrij aan de rand.
  10. verdeel na elkaar de sla, de geraspte wortel, de en de over de tortilla's.
    Rol de tortilla's stevig op en snijd elke wrap schuin doormidden.
    Wikkel de wraps per stuk in een stuk bakpapier zodat ze niet uit elkaar vallen.
  11. Draai de uiteinden van het papier stevig vast en maak voor het eten een kant weer open.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere kwark en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Groentewraps met kalkoenfilet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik snap niet goed waarom je een oven op 200° moet opwarmen om een 4 tortilla's 1 minuutje op te warmen kun je ze niet evengoed 30 sec. in de microgolf opwarmen ze zullen beter samen houden als je ze o... Lees reactie
Leonel 19 oktober 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
252 kcal
12%1008 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
40 g.
15%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Groentewraps met kalkoenfilet