Grote gevulde champignons
- Herkomst Nederland
- Categorie Groentegerechten
- Bereiden
- Kookboek van Gemma52
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Borstel de schoon.
Snijd het kapje met de steel eraf.
Hak de kapjes en de stelen zeer fijn.
Pel de en snijd de fijn.
Verhit 1 eetlepel boter of olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de fijngehakte kapjes met stelen fijn alsook de fijngehakte op matig vuur totdat alle vocht is verdampt.
Verwarm intussen de oven voor op 220 graden.
Haal het vel af van de worst, dat hoeft niet als u plakjes koopt en snijd de worst zeer fijn. - Pel de knoflook en pers deze uit boven de pan.
- Voeg als laatste de toe.
- Bak alles op ongeveer 10 minuten op matig vuur.
Snijd ondertussen de fijn en zet deze op zij.
Strooi , en over het mengsel in de pan.
Laat alles afkoelen als het gaar is.
Vul nu de 4 grote met het mengsel uit de pan. - Beboter de ovenschaal en plaatst de naast elkaar in het midden van de oven en bak ze in 10 tot 12 minuten, afhankelijk van de grootte van de .
Vóór het opdienen voeg je wat toe.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde paprika met courgette en champignons430m
-
Recept
Aduk Goreng Jamur Dengan boemboe (champignons)420m
-
Recept
Gevulde courgette met kip en champignons435m
-
Recept
Vleestomaat gevuld met champignons en geitenkaas450m
-
Recept
Spitskool met champignons430m
-
Recept
Champignons in basilicumpesto op zuurdesembrood41u5m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chorizo
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per persoon | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 46 kcal | 2% | 184 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |