Gulai belung (stoofschotel van groente en makreel)

Ingrediënten

+ -
print

Boemboe:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de schoon en pers deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Maak de rawits schoon en snij deze fijn.
    Maak de schoon een snij deze in dunne ringetjes.
    Maak de schoon en snij deze in partjes.
    Schil de en rasp deze fijn.
    Kneus de met de achterzijde van een mes.
    Pluk de en kemangi blaadjes van de takjes.
    Snij de in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.
    Snij de in reepjes.
    Snij de doormidden.
    Wrijf de ingrediënten voor de boemboe in een vijzel fijn tot een mooie kruidenpasta.
    Maak de vis schoon en snij het in mootjes en bestrijk ze rondom met en wat .
    Rooster de vis circa 3 minuten aan elke kant boven een vuurtje.
    Meng in een pan alle ingrediënten, behalve de vis, met daun salam, daun , en dunne .
    Breng het geheel aan de kook en voeg de dikke en naar smaak toe.
    Voeg de groente toe en laat het geheel circa 15 minuten op een laag vuur sudderen.
    Schep het geheel regelmatig goed om, om aanbranden te voorkomen.
    Meng de stukjes vis door de stoofpot en laat ze even goed warm worden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
983 kcal
49%3932 kcal
Vetten
58 g.
82%232 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gulai belung (stoofschotel van groente en makreel)