Hachee
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van vmjv
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes en bestrooi met peper en zout.
Pel en snijd de uien in halve ringen.
Bereiding:
Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin.
Bedek het vlees met de uien. - Bestrooi met de en voeg de bouillon toe.
Doe de , de , de , de en de in de pan.
Laat het geheel 1,5 uur zachtjes pruttelen tot het vlees gaar is.
Verwijder de kruiden en breng op smaak met en .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hachee43u
-
Recept
Hachee met Groninger koek42u
-
Recept
Ouderwetse Hachee44u
-
Recept
Hachee I43u
-
Recept
Hachee43u15m
-
Recept
Hachee met runderlappen en donker bier43u20m
Variaties op Hachee
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Hachee | 29 | Vlees |
Ouderwetse Hachee | 3 | Stoofschotels |
Hachee met Groninger koek | 2 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
- vleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
- boter en vleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 808 kcal | 40% | 3232 kcal |
Vetten | 31 g. | 44% | 124 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 87 g. | 33% | 348 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |