Hachee I
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Hachee recepten
- Bereiden
- Kookboek van hanslegius
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Bloem bruinen:
- boter smelten en , al roerend, lepel voor lepel toevoegen.
- Bouillon trekken van het vlees ca. 3 uur en dan licht aanbraden.
- fruiten in de boter.
- Vlees (in blokjes gesneden) toevoegen. 3/4 liter bouillon, 1/2 deciliter , 1 deciliter bruin van , 2 en thee-ei met daarin de peperskorrels en toevoegen.
- Ca. 30 min.
- laten stoven.
- Thee-ei verwijderen en verwijderen. 2 eetlepels toevoegen.
- Binden met gebruinde .
- De buine toevoegen en verder laten stoven tot de hachee vrijwel ingekookt is.
- Evt.
- nog wat bouillon toevoegen, mocht de hachee te droog zijn.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hachee II41u45m
-
Recept
Hachee42u
-
Recept
Kruidige hachee43u
-
Recept
Hacheé455m
-
Recept
Hachee met runderlappen en donker bier43u20m
-
Recept
Gehakt hachee met snijbonen415m
Variaties op Hachee I
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Hachee II | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem en sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vloeibare boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in vloeibare boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vloeibare boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 815 kcal | 40% | 1630 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 10 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 147 g. | 56% | 294 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |