Hachee met groninger koek
- Herkomst Nederland
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Smelt in een braadpan de boter.
- Bak het vlees eventueel in 2 porties bruin aan.
- Schep het vlees op een bord.
- Fruit in het bakvet de uiringen.
- Doe het vlees terug in de pan.
Voeg de met de bouillon, de , de en de toe. - Verkruimel de koek grof boven de pan en breng aan de kook.
Draai het vuur laag. - Stoof de hachee met het deksel op de pan in ca 2 uur gaar.
Breng de hachee op smaak met zout en peper.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Traditionele hachee44u
-
Recept
Hachee van runder riblappen met kruidnagel43u
-
Recept
Hachee43u
-
Recept
Hachee42u
-
Recept
Hachee43u10m
-
Recept
Ouderwetse Hachee455m
Variaties op Hachee met groninger koek
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Hachee met Groninger koek | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon en groninger koek
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in vleesbouillon en groninger koek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in groninger koek
- Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon en groninger koek
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter, vleesbouillon, groninger koek
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van noten kunnen voorkomen in groninger koek
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
- groninger koek kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en groninger koek
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 125 kcal | 6% | 500 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 2 g. | 14% | 8 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 10% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 56 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 2 mg. | 0% | 8 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |