Hachee van runder riblappen met kruidnagel
- Herkomst Nederland
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Hachee recepten
- Bereiden
- Kookboek van chantal
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Vlees in blokjes snijden en bestrooien met peper en zout.
- In braadpan de verhitten en het vlees in ca. 5 min.
- rondom bruibakken.
- en suiker erdoor scheppen en de in ca. 10 min.
- zachtjes bruinbakken.
- erover strooien en al omscheppend lichtbruin laten kleuren.
- Warme bouillon en de azijn bij het vlees schenken.
- in de steken en aan het vlees toevoegen.
- Vocht aan de kook brengen, deksel op de pan leggen en de hachee op een laag vuur (eventueel met een vlamverdeler) ca. 2 ½ uur laten sudderen, tot het vlees gaar en boterzacht is.
- Laurier en uit de pan nemen.
- Hachee op smaak brengen met peper en zout.
- Erg lekker met aardappelpuree en rode kool!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ouderwetse hachee42u30m
-
Recept
Hachee42u
-
Recept
Hachee43u
-
Recept
Hachee43u15m
-
Recept
Ouderwetse Hachee455m
-
Recept
Hollandse hachee42u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
- vleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
- boter en vleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 577 kcal | 28% | 2308 kcal |
Vetten | 35 g. | 50% | 140 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |