Hagape daging (licht gekruid rundvlees)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
Bereidingswijze
- Snij het vlees in gelijke blokjes.
Schil de en en snij deze in dunne plakjes.
Kneus de met de achterzijde van een mes.
Meng de met een kopje heet water en knijp de santen eruit.
Wrijf in een vijzel alle ingrediënten behalve het vlees, santen en fijn tot een mooie kruidenpasta.
Verhit de en fruit de kruidenpasta licht aan tot deze begint te kleuren.
Schep het vlees erin en voeg de sereh toe.
Voeg de santen en toe.
Schep het geheel goed door tot een homogene massa.
Stoof het vlees op een laag vuur in 2 tot 2,5 uur gaar.
Voeg de santen toe en blijf roeren tot het vocht bijna is verdampt.
Verwijder de voor het opdienen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Daging Sapi Kelapa Dengan Kacang (Rundvlees in kokossaus met bonen)42u45m
-
Recept
Kari daging (rundvlees in kokosmelksaus)42u40m
-
Recept
Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)445m
-
Recept
Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)42u35m
-
Recept
Semur daging (gestoofd gekruid lamsvlees)41u30m
-
Recept
Gulai bagar (pittig gekruid lamsvlees)41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1787 kcal | 89% | 7148 kcal |
Vetten | 62 g. | 88% | 248 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |