Halve peer in caramel
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van sepopa
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- afbakken in oven.
- Doe de in een pannetje en laat op het vuur drogen tot een goudgele kleur is verkregen, zonder in de te roeren.
- Blus met het en laat even koken.
- Door een zeef gieten en laten afkoelen.
- schillen maar aan het steeltje een cm laten staan.
- De in 2 snijden en klokhuis verwijderen.
- In met een beetje citroensap en 12 minuten zachtjes koken.
- Uitnemen, afkoelen en in een waaier snijden.
- Op het bord.
- Bladerdeegbakjes even opwarmen in oven en opensnijden, onderkant op bord zetten en twee bollen ijs indoen, deksel opzetten.
- Voor de de peer leggen.
- De caramel op het bord napperen.
- Bord afwerken met een blaadje en enkele .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in
bolletjes roomijs - Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 531 kcal | 26% | 3186 kcal |
Vetten | 26 g. | 37% | 156 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 33 g. | 12% | 198 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 36 g. | 40% | 216 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |