Maak een glad beslag van de met het zout(1 stuk)(1 stuk), het ei(1 stuk) en de helft van de melk(4 deciliter)(3 deciliter).
Verdun het beslag met de rest van de melk(4 deciliter)(3 deciliter) en de olie(1 eetlepel).
Laat wat olie(1 eetlepel) of boter(40 gram) in de koekepan heet worden en giet ca. 2 eetlepels van het beslag in, zodat de bodem met een laagje bedekt is.
Keer als de onderkant bruin en de bovenkant droog is.
Bak tweede kant.
Houd de pannekoek warm door hem bijvoorbeeld op een bord te leggen op een pan met kokend water, afgedekt met aluminiumfolie.
Leg tussen iedere pannekoek een stukje vetvrij papier om plakken te voorkomen.
Bak 8 pannekoeken.
Smelt de boter(40 gram), roer de bloem(40 gram)(125 gram) erdoor, voeg bij gedeelten de melk(4 deciliter)(3 deciliter) toe en roer het tot de saus glad en gebonden is.
Roer de fijngesneden ham(150 gram) en kip erdoor.
Maak het op smaak af.
Verdeel het vulsel over de pannekoekjes en rol ze op.
Geef ze gegarneerd met (gebakken) plakjes tomaat en peterselie(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
bloem en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, melk
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
melk, boter, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.