Ham-kaasschnitzel met aardappel-groentepuree

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil de ardappels, was ze en snijd ze in grove blokjes.
  2. Kook de in ruim water met wat en de deksel op de pan in ca. 20 minuten.
  3. Schrap de en was hem.
  4. Snijd hem in kleine blokjes en kook hem in weinig water met wat afgedekt in ca 2 minuten gaar.
    Voeg de ewrten toe en laat ze ca 3 minuten koken.
  5. Giet de wortels en af,
    Was de peterselie, schud hem droog en hak hem fijn.
  6. Bestrooi 4 plakken met de helft van de peterselie.
  7. Leg 1 plak erop, bestrooi met de rest van de peterselie en leg 1 plak erop.
  8. Kluts het , 2 eetlepels koud water, en in een kom.
  9. Strooi de en de los van elkaar op 2 platte borden.
  10. Wentel de -kaasplakken door de , vervolgens door het en dan door het .
  11. Verhit de in een grote pan en bak de schnitzels op middelhoog vuur ca. 2 minuten aan elke kant.
    Giet de af, voeg de en de toe en maak er een smeuïge puree van.
  12. Voeg de wortels en de toe en breng op smaak
    met , en .
  13. Serveer de puree met de schnitzels.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • kaas, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, melk, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, melk, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
470 kcal
23%1880 kcal
Vetten
19 g.
28%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
57 g.
22%228 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ham-kaasschnitzel met aardappel-groentepuree