Ham-preigratin
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van jodiaanstoot
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Verhit de in de koekenpan en bak de prei 5 minuten.
Schep de en de erdoor.
Breng op smaak met peper en zout.
Schep in een ovenschaal.
Meng in een kom de crème fraîche, en 100 gram kaas.
Breng op smaak met peper en zout en verdeel over de preischotel.
Strooi de rest van de kaas erover.
Bak in het midden van de oven in ca. 30 minuten goudbruin.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en jonge kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en jonge kaas
- jonge kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en jonge kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 417 kcal | 20% | 1668 kcal |
Vetten | 18 g. | 27% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 38 g. | 14% | 152 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |