Hambrood met rozijnen-zilveruitjessaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Hambrood recepten
- Bereiden
- Kookboek van meinweg
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Het met de , de , , en aroma door elkaar mixen.
- De en kaas, zeer fijngesneden, door het deeg mengen met de fijngeknipte .
- De massa overdoen in een beboterd bakblik en bestrooien met .
- Het blik in een vooverwarmde oven zetten (180 graden C.), ca. 45 minuten bakken en daarna laten afkoelen.
- Saus:
- De in wat en met 2 eetlepels inkoken tot een kleverig stroopje.
- Dan 1 eetlepel en 1 eetlepel erdoor roeren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gehaktbrood/meatloaf met honing, appel en rozijnen455m
-
Recept
Runderburger met gebakken banaan en rozijnen440m
-
Recept
Varkensreepjes met ui, perzik en rozijnen420m
-
Recept
Rundvleestajine met appels en rozijnen42u15m
-
Recept
Vleesrolletjes met geitenkaas en rozijnen420m
-
Recept
Siciliaanse vleesrolletjes gevuld met geitenkaas en rozijnen420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- boter, boerenkaas, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 357 kcal | 17% | 2142 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 132 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 156 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |