Hamburgers met tomaat en mozzarella
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Pan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 225 graden.
Maak de schoon en snijd ze in plakjes.
Verhit de in een pan. - Bak er de op hoog vuur in en breng op smaak met en .
- Laat een beetje afkoelen.
Halveer de en verwijder de zaadlijsten. - Was de en snijd hem in stukjes.
Was de en snijd ze in plakjes. - Snijd de in blokjes.
Kneed het gehakt, het , het , het , de Italiaanse en 1 theelepel door elkaar. - Maak van het gehakt 4 hamburgers (à ca 12 cm doorsnede) en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Verdeel de tomaat, de , de en de eroverheen.
Bak ca. 15 minuten in de oven, Was het basilicum, schud hem droog en snijd in reepjes. - Strooi het eroverheen en dien op.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mozzarella, paneermeel, kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 612 kcal | 30% | 2448 kcal |
Vetten | 41 g. | 58% | 164 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |