Hamlapjes in mosterdsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van beumi
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Bak de blokjes vlees in de hete boter bruin.
- Bestrooi met en en de knoflook.
- Blus met bouillon en .
- Laat dit aan de kook komen.
- Roer er dan de door en laat 10 minuten stoven.
- Meng de met de crème fraîche tot een glad mengsel.
- Neem het vlees uit de pan en houd warm.
- Bind het stoofvocht met de aangemaakte crème fraîche en roer de erdoor.
- Laat het vlees in de saus weer door en door warm worden.
- Heerlijk met rijst, gekookte aardappelen of puree en groente naar keuze.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hamlapjes met prei en champignons445m
-
Recept
Babi masak kemirie (hamlapjes met kemirienoten)450m
-
Recept
Roergebakken oosterse hamlapjes425m
-
Recept
Breydelhammetje met mosterdsaus, frietjes en groentengarnituur420m
-
Recept
Gevulde rosbief met mosterdsaus en aardappelwafeltjes41u
-
Recept
Pittige hamlapjes met paksoi420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine en vleesbouillon
- vleesbouillon en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon en wijn
- boter of margarine en vleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine en vleesbouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 353 kcal | 17% | 1412 kcal |
Vetten | 24 g. | 35% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |